GENERAL SECURITY | Izdvajamo
Izdvajamo

Sigurni smo da će naši licencirani zaštitari s dugogodišnjim iskustvom na najkvalitetniji način zadovoljiti sve vaše sigurnosne potrebe. Naši su zaštitari, sukladno propisima, ovlašteni utvrditi identitet osobe, izdati upozorenja i zapovijedi, zadržati i privremeno ograničiti slobodu kretanja, pregledati osobu, predmet i prometno sredstvo, osigurati mjesto događaja, upotrijebiti pse čuvare, upotrijebiti tjelesnu snagu i upotrijebiti vatreno oružje. Na taj će način biti zadovoljene sve klijentove sigurnosne potrebe.

Izdvajamo
General Security publikacije i stručni radovi

ENIMARK PONJEVIĆ, DIREKTOR
Enimark Ponjević, za časopis POSLOVNI SAVJETNIK kroz stručne članke redovito informira i savjetuje čitatelje o svim segmentima zaštite i poslovne sigurnosti. Poslovni savjetnik je najčitaniji mjesečni časopis za managere i poduzetnike.

ALEKSANDAR PAŠAGIĆ, VODITELJ TEHNIČKE ZAŠTITE
Aleksandar Pašagić – voditelj tehničke zaštite poduzeća GENERAL SECURITY svojim radovima redovito sudjeluje na znanstvenim i stručnim skupovima, te piše članke i kolumne za stručne publikacije. Neke od tih radova i članaka možete pročitati i na našoj stranici.