Detektivske djelatnosti

PODUZEĆE GENERAL SECURITY BAVI SE I PRUŽANJEM USLUGA SIGURNOSNOG SAVJETOVANJA, SIGURNOSNE ZAŠTITE POVJERLJIVIH INFORMACIJA POJEDINIH PODUZEĆA, TE ŠIROKIM SPEKTROM DETEKTIVSKOG I ISTRAŽNOG POSLA, U SURADNJI S DETEKTIVSKOM AGENCIJOM SIRIUS , ČIME SMO MEĐU RIJETKIMA U HRVATSKOJ KOJI NUDE POTPUNU BRIGU O SIGURNOSTI SVOJIH KLIJENATA SA SVIH ASPEKATA UGROŽAVANJA NJIHOVE SIGURNOSTI:


- PRONALAZAK OSOBA I PREDMETA
- PRONALAZAK TRAGOVA I DOKAZA
- DETEKTIRANJE POČINITELJA INKRIMINIRANIH RADNJI
- PROVOĐENJE DETEKTIVSKIH ISTRAGA
- PRUŽANJE DETEKTIVSKIH SAVJETA
- BUSINESS I COMPETITIVE INTELLIGENCE
- IZRADA SIGURNOSNIH PROVJERA ZA FIZIČKE I PRAVNE OSOBE
- IZRADA SIGURNOSNE PROSUDBE
- PROVJERA LOJALNOSTI ZAPOSLENIKA
- PROVJERA KANDIDATA PRILIKOM ZAPOŠLJAVANJA
- PRUŽANJE POTPORE STRANCI PRILIKOM VOĐENJA RAZNIH POSTUPAKA
- KONZALTING PRIVATNE ZAŠTITE
- PROVJERA LAŽNIH BOLOVANJA
- UTVRĐIVANJE BRAČNE NEVJERE
- POLIGRAFSKO TESTIRANJE
- PROTUPRISLUŠNI PREGLED PROSTORIJA
- RAZNA VJEŠTAČENJABUSINESS INTELLIGENCE I COMPETITIVE INTELLIGENCE

BUSINESS INTELLIGENCE JE POJAM KOJI SE ODNOSI NA APLIKACIJE I TEHNOLOGIJE KOJE SE KORISTE ZA SKUPLJANJE I ANALIZIRANJE PODATAKA I INFORMACIJA O AKTIVNOSTIMA POSLOVNOG SUBJEKTA. BUSINESS INTELLIGENCE POMAŽE POSLOVNIM SUBJEKTIMA DA STEKNU PREGLEDNIJE ZNANJE O FAKTORIMA KOJI UTEČU NA NJIHOVO POSLOVANJE (PROIZVODNJU, PRODAJU, UNUTARNJU ORGANIZACIJU POSLA) I POMAŽU POSLOVNIM SUBJEKTIMA DA DONOSE BOLJE I KVALITETNIJE POSLOVNE ODLUKE.

POJAM BUSINESS INTELLIGENCE NE TREBA MIJEŠATI S POJMOM COMPETITIVE INTELLIGENCE.

COMPETITIVE INTELLIGENCE PREDSTAVLJA PROCES PRIKUPLJANJA, ANALIZE I PRIMJENE INFORMACIJA O PROIZVODIMA, KUPCIMA I KONKURENCIJI, KOJE SE PODUZIMAJU RADI KRATKOROČNOG I DUGOROČNOG PLANIRANJA AKTIVNOSTI POSLOVNOG SUBJEKTA.


TESTIRANJE POSTOJEĆIH SIGURNOSNIH RJEŠENJA I SIGURNOSNO SAVJETOVANJE

PODUZEĆE GENERAL SECURITY PRUŽA I USLUGU SAVJETOVANJA, ODNOSNO TESTIRANJA POSTOJEĆIH (INTEGRIRANIH) SIGURNOSNIH SUSTAVA. TA AKTIVNOST PROVODI SE NA NAČIN DA SE ZA POTREBE I PO NARUDŽBI KLIJENTA SIMULIRA PROTUZAKONITI ULAZAK U ŠTIĆENI OBJEKT U VRIJEME I NA NAČIN KOJI SU NEPOZNATI KLIJENTU. PRI PROVOĐENJU OVE AKTIVNOSTI DJELUJE SE S POZICIJE UGROZITELJA SIGURNOSTI (PROVALNIKA, LOPOVA), TE POKUŠATI NEOPAŽENO PREMOSTITI I ZAOBIĆI POSTOJEĆE INSTALIRANE SUSTAVE TEHNČCKE I/ILI TJELESNE ZAŠTITE NA ŠTIĆENOM OBJEKTU, TE NEOPAŽENO UĆI U NAJČUVANIJE DIJELOVE ŠTIĆENE ZONE. SVRHA I SMISAO OVAKVOG DJELOVANJA JEST TESTIRANJE FUNKCIONALNOSTI I EFIKASNOSTI POSTOJEĆIH SIGURNOSNIH RJEŠENJA, S CILJEM PRONALASKA EVENTUALNIH NEDOSTATKA I NJIHOVOG UKLANJANJA.